Monday, September 28, 2009

rayer

Rayer..

Emmm…Alhamdulillah dpt jugak skali ag mnymabut ryer taun ni..staun da berlalu..ryer tahun ni mmg ala kadar je..tp cukup padat hari2 ku dirumah.. =P

Ryer ptama:
biasenye 4@5 family akn berkumpul ramai2 umah tok sdare..tp mmandangkan ni thun ke-2 die dah xde..so brayer la kat umh atok ni je..pg2 ryer pon mate dak agk berat.. tp xtau sape pnyer planning rini da kena berayer umah kawan..frankly..he2, agk keberatan nk pegi, sb hr rye 1st duk umah je besenyer..mmandangkan da jrg2 jmp kawn skunk, n bl time cenggini je leh jmpa..gaghkan gak dri p umh kwn…jrknyer agk jauh, tp da biase bg geng ku utk buat smua ni.. “thnx e..he2, ingt nk abaikan je pnggilan e,tp takuttttt..” e=driver kami =P

Ryer kedua:
arini agk bes, tp xmnang tgn, ttmu dtg umh…buat air sih…pas2 relex2 ngn m0yang jer..arini jer rsnyer ku ade ms lyn ttmu kt umh

Ryer ktiga:
ryer umh kawanku n hehe2..ak anngap gak kezenku..hehe..yg ni p s0rg2 jer, nek m0t0 jep.. umh lala..byk sgt yg nak dib0rakkan smpai gelap ku kat umh die…jmp ma n abh..rsyer lame sgt xjmpe diorg…ma p0n sbuk ngn cucu je..smpat bborak ms makan nasi 2 je…pep0on…thnx ma..byk bnde thutang budi ngn ma ni..=P

Ryer keempat :
reuni0n.. hurm..agk berat gak nk p…emmm, xtau agk mls skit dr thun sebelumnyer.. planning awl nk buat kat pantai, tp ats sb2 makanan, pngkutan..n bla…bla… xjd, cancel …ed sbuk mndeliver msg kat ku, suh p awl…siapkan ape2 yg spatotnyer..hurm…adush..agk mngant0k skit pg ni sb smlm k0l bpe td0 b0rak ngn kwn sekamp0ng yg da lame sgt xjmpe..tp kan..ntah cmner, ms e call 2, tgn leh ttkan jwb..blurr~~~…s0wie e..hehe…
- Hurm..agk rmai gak pnyertaan kali ni…tp ade gk yg xdtg ats sb ttntu..hu2…mmm..yg dtg ni, ade yg da nk abes blaja, ade yg da bkerja..mcm2..leh dikatakan, kami mmg da bt0l lain haluan msg2..cos yg killer ku rs…statistik, aeronatik,architech, law, pend math, n bla…bla… da xingat…hurm..rzeki dah ditetapkan msg2…pep0n..salute..salute ngn awk2 smue….=)
- p/s : law lam knangan… =(

- blik 2,,pakcik suh temankan die p beli brg…wkf c.yeh…tp kjap je p, sb ms 2 mgrib 0rg bru nk bukak kdai…jnji mlm nk p skali lg..tp awl2 ag, ku buat helah bela dri “tid0 ” he2… hari yg mmenatkan~~~

-
Ryer kelima :
kwn ajk p sh0ping kat Kb..hu2..atau lbh tpt..ku wind0w jer..skali skala nek bas kuar cmni, ingat lak zmn skulah dlu….tp bes… release tensen…mkn2, beli ape yg pat0t n blik…hehe2. Ad 1 kjadian yg agak melucukan..hakhak…ku terjun dr bas…1st time lam idup buat kje gini, sikt je lagi bdn ku nk landing bwh tyar bas..tp smpat lompat jauh skit,,klu x mmg arwah la yg tls blog ni..hu2, xtaw cmne ttbe trase nk jd heroin hndustan ptg 2… tp ngn slumber nyer aku bangun n p ckp kat kwn ak,,yg aku 0k,,tkejut gler, abg driver 2…tp klu nk kre..ni slh die, sb kecoh sgt nk gerakkan bas 2 cpt, sdangkan pnumpang xtrun smua ag…adoyai..nsb bek ms 2 da gelap, da dkt nk mgrib…xde org nmpak…hu2..tp mmg malu bsar la…hakhak…tp ksian lak driver 2, xpsl2 sb aku, panic gler die…tmbh2 kna marah lak kat kwn ak..hu2.. lame pas2 bru die smbg blik tgs die…wawa…kes jatuh lam lonkang ari2 pon xhlg ag skitnyer, arini terjun bas lak..2x ganda la skitnyer…huhu.. tmenung sjenak~~~~mgkin kifarat dosa lepas…huhu (p0mpuan xelok blik gelap2 cm2..*tp bus xde time 2 ..hu2)
p/s: kes ni ak xrep0rt pon kt SKMK…xpela, bkn sngaje p0n…BURN….(xsuke smpan lam atie)



Ryer keenam :
hehe..spat0tnyer ak p bach0k teman kwn ku p brayer umh bkal mak mertuanyer…tp disebbakan arini je ms aku yg ku ade duk umah…ak bncg2 elok2, ak nk cancel planning 2…s0 full kat umh rini…
-feel missing…utk 1 khilangan yg xkan kembali lagi…Al-Fatihah utk arwah…..sm0ga ditempatkan dlm klangan 0rg s0leh…

Esoknyer:
Mlsnyer…..esk da kna p mktb…kje btimbun ngh mnunggu…utk sekelian kalinyer, pd taun ni aku suke ngn kesibukkan driku…(xkena pk bnde yg xspatotnyer..)

p/s : smpena rayer….(maaf dipinta utk sekaliannyer yg mengenali dri ini,jk ade tsalah budi @bhasa..mf sgt2)

25/9/09 Fri 6.30pm

5 comments:

hitamputeh said...

hurm...jadual yg sgt padat...tp of course bermakna kan...
d^_^b

ayman fahym said...

ehe...g jmpe kseh bitaw x nih??

coffee@na's said...

hehe....da bgatau da..hakhak...dop la, kuar ngn kzen ler...

yup..bmakna sgt2...ho2..tnggu htam pteh ,dtg umh, tp xdtg2 pown...hu2...

hitamputeh said...

nak dtg...tp tula..tggu org tu xjak g umah pon..huhuhu..cik ayman pon sm!xajak..huhuhuhu.

(tgh sedih smbil memeluk bantal busuk kesayangan kat umah sewa....busuk btl bantal nie...huhhu)

coffee@na's said...

ler..bkn kte dah ajk ker ri2..
siap anto kat jmputan ag..hehe..

huhu...dh besau pon ade bntl busuk ag ea...=)